top of page
PROJECTES
SOLARS

Beneficis fiscals i subvencions

L'energia solar és el futur, i a Catalunya, la transició cap a aquesta forma de generació d'energia està en marxa. La instal·lació de plaques solars no només és una aposta pel medi ambient, sinó també una oportunitat per beneficiar-se d'incentius fiscals i subvencions. En aquest blog, explorarem els avantatges disponibles el 2024, si no que també us presentarem Projectes Solars, el vostre aliat perfecte per guiar-vos a través d'aquesta transició amb èxit.

Col·locar plaques solars no només és una aposta pel futur sostenible, sinó també una decisió financera intel·ligent. En 2024, malgrat l'absència d'ajudes directes, els beneficis fiscals continuen sent una realitat tangible.

Les despeses associades amb la instal·lació de plaques solars poden ser deduïdes de la declaració de la renda, reduint la càrrega fiscal i proporcionant un estímul financer immediat.

Alguns Beneficis

Reducció de l'IVA: La instal·lació de plaques solars pot estar exempta de l'Impost sobre el Valor Afegit (IVA), amb una reducció del 10% al 21%, fomentant encara més l'adopció de l'energia solar.

Bonificacions locals: Algunes municipalitats ofereixen bonificacions en l'Impost sobre Béns Immobles (IBI) i en l'Impost de Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO), reduint la càrrega fiscal municipal. Les bonificacions en l'IBI i l'ICIO ofereixen avantatges municipals. L'IBI pot tenir bonificacions de fins al 50%, mentre que l'ICIO permet una única bonificació en el pagament d'aquest impost.

IRPF: La deducció en l'IRPF és una oportunitat per millorar l’eficiència energètica. Amb descomptes que van des d'un 20% fins a un 60%, aquesta deducció recompensa els esforços cap a la sostenibilitat.

Projectes Solars estarem encantats de guiar-vos en aquest camí cap a l’eficiència energètica.

Assessorament Personalitzat: Els nostres experts us proporcionaran assessorament personalitzat per entendre les vostres necessitats específiques i ajudar-vos a triar la millor solució per a la vostra situació.

Gestió de Subvencions: Ens encarreguem de tot el procés de sol·licitud de subvencions, assegurant-nos que no deixeu passar cap oportunitat i que obtingueu el màxim benefici financer possible.

Optimització Fiscals: Amb el coneixement profund de les lleis fiscals i els requisits, us ajudem a optimitzar les deduccions i bonificacions fiscals disponibles, garantint una transició suau cap a l'energia solar.

Gestió de Projectes: Des de la concepció fins a la instal·lació, Projectes Solars es fa càrrec del procés sencer. Això inclou la coordinació amb els professionals necessaris, la gestió de permisos i tots els detalls logístics.

Aprofitar els incentius fiscals per la instal·lació de plaques solars a Catalunya aquest 2024 no només és una decisió intel·ligent des del punt de vista financer, sinó també una contribució significativa a la sostenibilitat. Amb Projectes Solars al vostre costat, aquesta transició serà més senzilla i rendible que mai. Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix per començar el vostre viatge cap a una font d'energia més neta i eficient. 

El futur és solar, i Projectes Solars us guiarà cap a aquest futur amb èxit.

bottom of page